Jul i giftaskyrkan

Julafton igen. Vi är i skene. Vi tog oss ner igår (23:e) mha SJ två timmar sent men gick ändå bra. Varit en hektisk men trevlig dag idag. Fick en helikopter av min fantastiska fru. Finfint.

Nu har vi varit på midnattsmässa i Örby kyrka. Svägerska Maria sa att det är det bästa med julen och jag håller med om att det var väldigt bra. Predikan av PO Holm om utanförskap. Dagen är kommen och en ren o Helga natt och dessutom riktigt trevliga efterföljande samtal med folk som Ulrika Kogler, Daniel Lyckander och Jan-Anders Eklund. Dessutom väldigt mäktigt att vara tillbaka i giftaskyrkan. Med nattvard och allt. Det var ett fantastiskt bröllop. Glädje i minne och sinne.

Så jag har haft en riktigt god julafton. Framförallt avslutningen. Hoppas och önskar att ni också haft det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


ett × = 1