Once in a lifetime

Så är det dagen efter. Dagen efter dagen när jag skulle åkt till stockholm för att jobba på vinterkonferensen. Men ack. Där gick jag bet. Istället kom där två billaster med vänner som drog mig ut på svensexa. (det är i alla fall inte bara jag och E som är ute i god tid ).

Det tar ett tag för mig att ställa om sig. Jag planerar ganska många moment/timmar/dagar framåt och är det något som stör den planeringen är det inte bara roligt.

Men. Det var en snäll och trevlig sexa. Folk från Cambridge, Uppsala och Luleå. Ett gäng fotoshots och en femkamp (som visserligen ledde till en rejält värkande rygg men där jag tog igen på slutet) avslutades med riktigt fin mat och trevligt umgänge och NHL-spel. Coca Cola, chips och chilinötter.

Som sagt. En bra dag. Tack alla ni som var med och tack alla ni som gjorde allt jag egentligen skulle göra igår. Tack!

Den 26:e juni är det som gäller.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


+ 7 = tretton