Nu är det igång

Måndag. Första dagen denna termin. Sannerligen rivstart.

Idag började allt. Typ. Förrutom stressen. Den kom förra veckan. =P. Höll predikan i skolan och hade ett mycket gott samtal med Julia. Ytterst trevligt. Sen hem och jobba med fodlrar, tidning och många timmar salt idag. Försökt reda ut lite hemsidesfrågor.

Gårdagskvällen, efter en helgs äktenskapskurs, var en riktigt roligt afton. Planerade bröllop med min kära Elisabet och det gick hur bra som helst. Effektivitet i massor. Väldigt skönt. Må säga att det känns väldigt vuxet allt ihop. Och totalt, helt, fullständigt crazy att i huvud taget komma på att man skulle vilja gifta sig.

Nu ska jag sova. Och imorgon ska jag försöka vara lika effektiv.

(Den är ju fortfarnde lika bra..)

Ett svar till “Nu är det igång”

  1. emi skriver:

    Ja, äktenskapskurs & bröllop är sjukt vuxet! Spännande med planering! Lycka till!
    Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


− 2 = två