Mera snö!!

Det snöade mer igår. Mkt mer. Kom kanske två dm till. Resultat: väldigt mkt snö.
Och det är väldigt vackert. Och väldigt jobbigt att cykla. :-P

Är på väg ut till elisabet för att prata äktenskapskurs. Lite småseg men det blir nog bra. Senaste dagarnas funderingar handlar mest om pengar. Om att ha pengar, få pengar och spendera pengar. Kan låta banalt men är sannerligen tänkvärt.

Idag köpte jag en bok som jag kände att jag borde köpa till kursen. Jag skulle nog kunna klara mig utan den också. Istället kunde 3-5 barn fått poliosprutor och därmed kanske ett liv. Att sedan bjuda in till bröllop ger oanade funderingar om kristet liv.

Dagens fina spontana mening: Religionspsykologin ser religionen som ett psykiskt betingat behov.
Dagens roliga: iPad förstås.
Dagens vackraste: Gissa vem? :-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


8 + = tio