Puh... rörigt

Mitt huvud är rörigt. Mycket.

Låt mig strukturera:

1. Apple magic mouse. Idén är genial. Genomförandet tror jag är bra. Habegäret är gigantiskt.

2. XBMC. Upptäckte att XBMC fungerar till PowerPC och därmed till min Mac mini. Kombinera det med en skärm och få ett riktigt nice mediacenter. Me like. Men... ska bara vinna pengar först. Då får jag flytta hemsidan till ett webhotell: Erik tipsade om detta.

3. Skolan. Mycket. Tenta – oj! Mkt att lära sig...

4. Bröllopsfotografen. Har just varit och sett den med mentorsgruppen. Fantastiskt jobbig film att se. Så inte jag. Men jag tror den var bra. Den berörde. Vill nästan se den igen för att kunna smälta. Märkligt. Trevligt att se. Men nu är jag alldeles upp i varv. Helt stressad nästan. Jobbigt. Men får helt klart se till att mentorsgruppen kommer hit ngn gång. Riktigt trevlig liten kavalkad människor..

5. Jobbet. Mycket med nya tryckerier. x2 dessutom. Ska ha ytterligare ett nytt efter jul för att få ner priset. Dessutom försöka få ihop en tidning men det börjar ordna sig nu. Yes!

Men. Jag fick tre bamsetidningar och en JX10 på posten idag. Tradera we like...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


× 6 = tolv