Sommar

Det är sommar i stora mått. Och att-göra-listan är också av stora mått. Nu börjar jag dock få koll på den. På lördag är det Johanna och Hasses bröllop och det mesta inför det är klart. (en bild från Hasses sexa). På måndag åker vi till Tanzania och det är snart färdigplanerat också. Skönt. Dock en del till...

Har jobbat på jlund. Städat. Smutsigt var det. Rent nu. Blev klara tidigare än vad vi trodde. Skönt. Har flyttat Rakel och olof och elisabet. Och kört ut farmor till grisslehamn. En av bilderna nedan är därifrån.

Som sagt. Tz på mån. Så kommer vara lite frånvarande. :-P. Sen blir det frizon och skene. Nice.

Och samuel är grymt stabil. Annat kan inte sägas.

(ja. Jag ska fixa capcha)

Ett svar till “Sommar”

  1. Markus skriver:

    Ja, nu är vi tillbaka från Tanzania. Tack för en fin resa!!! Det är underbart att vara tillbaka på svensk mark =)

    /E

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


3 × åtta =