Födelsedagspresent mer stort P

Helgen som gick hade jag tidigt bokat in. Eller det var elisabet som hade bokat in mig. Jag visste inte vad som skulle hända men jag var upptagen lör-sön. Så fick jag veta att jag skulle ha med övernattningsgrejer och vara hos e kl 930 för frukost. Sen fick jag allt eftersom veta vad som skulle ske härnäst.

Det bar först av till hasselblads center för att kolla på utställningen drottninglandet. Riktigt fint! Sen tog vi en glass och drog oss ner (eh. Jag blev nog ledsagad) till varberg. Kort sväng på torget innan det var lunch med smörgåstårta på stranden. Sedan åkte vi till stället där vi tydligen skulle sova och inkvarterade oss. Efter ytterligare en god stund på stranden åkte vi in och åt italienskt. Fantastisk hitt!

Söndagen innebär frukost i solen. Lite lek för E och sedan gudstjänst, lunch och ett långt besök på café mignon. Sist på dagen blev det en fanastisk surströmmingsfest i Skene. Underbart gott, trevliga samtal och många glada miner. Bortsett från martins grimarser över fisken :-).

TACK! Tack min älskade för en fantastisk present. Och dessutom fick jag ju ett armband! Tack!

Och tack alla ni som var med ngn gång under helgen och som bidrog på olika sätt till en underbart avslappnande helg!

Ett svar till “Födelsedagspresent mer stort P”

  1. amanda skriver:

    fantastisk kvinna du har!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


ett × 8 =