På väg igen

Är på väg igen. Denna helg till edsbyn i hälsingland för årskonf i EFS och salt Mittsverige. Ska vara ombud och försöka skriva så mkt jag kan av det som ska skrivas till nästa nummer av tidningen som ska vara klart om knappt två veckor. Och jag har knappt börjat :-P.

Det har hänt mkt de senaste veckorna. Var ju i england med E och hälsade på bror med fru. Det skrev jag ju om här. Sen dess har det varit påsk och förra helgen kom det massa till bilder från London. Var där med Salts styrelse på möte och studiebesök. Fantastiskt roligt och inspirerande. Var på besök på soul survivor och på söndagen var det fyra gudstjänster på råd. All souls, hillsong, Holy Trinity Bromton och st mary's. Riktigt bra och väldigt olika :-). Denna vecka har jag flyttat ut till lindome för att slippa ge så mkt pengar till västtrafik. Fantastiskt skönt faktiskt.

Och nu bär det alltså upp till hälsingland (lyssnade på en introduktion till tomas Andersson wij imorse och bland annat låten "hälsingland". Det är fint.

Återkommer nog under helgen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


− ett = 7