Tänk att en vanlig fredag få påminnas om Guds förbund med Noa! "Härefter skall jag inte mer förbanna jorden för människans skull, eftersom hennes hjärtas tankar är onda ända från ungdomen. Jag skall aldrig mer döda allt levande så som jag nu har gjort.” /Gud‭‭Första Moseboken‬ ‭8:21‬ ‭#denförstabetydelsenavsymbolen#människorverkartillräckligtbrapåattdödasåGudkanhållasittlöfte

Tänk att en vanlig fredag få påminnas om Guds förbund med Noa! "Härefter skall jag inte mer förbanna jorden för människans skull, eftersom hennes hjärtas tankar är onda ända från ungdomen. Jag skall aldrig mer döda allt levande så som jag nu har gjort.” /Gud‭‭Första Moseboken‬ ‭8:21‬ ‭#denförstabetydelsenavsymbolen#människorverkartillräckligtbrapåattdödasåGudkanhållasittlöfte

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *


två × = 12

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>